Nejnovější recenze ze sekce Kosmetické kufříky
- Nádherný!!!
Zboží odpovídá obrázku
- Prostě se mi libí design a praktická část uvnitř kufříku.
- Můj první větší kosmetický kufřík, tak nemůžu srovnávat s jinými výrobci. Madlo je plastové, tak snad vydrží. Ale odpovídá přesně popisu, vejde se i trouba a vše co je třeba. Je moc hezký, praktický koupila bych znovu.
- Vnitřní organizéry jdou vyndat a přizpůsobit jak potřebuji, do spodního patra se dají postavit lahvičky s pomocným tekutinami.
Je prostě úžasný - prostorný - laky se vejdou na stojáka i lampa se do něj vejde ☺
- Je velká škoda, že se do horní přihrádky nevejdou gellaky na výšku. Molitanové pořadače jsou mi tak úplně k ničemu a gellaky musí stejně přehrabovat, protože musí ležet..
- Kufřík prostorný, hezký
Přehledné uskladnění všech laků, pece a ostatních pomůcek pro nehtovou modeláž.
Kvalitní provedení, dostatečná velikost
Tak vždycky je lepší produkt vidět, osahat a vyzkoušet před koupí, ale to bohužel na netu nejde, tady jsou pak stěžejní parametry kufříku, kdy si ho musíte vyloženě nakreslit na papír, aby Vám bylo jasné, co se tam vleze a co ne.
Já kufřík nekupovala za účelem nehtové kosmetiky, ale jako tatérský kufřík, takže mě zajímalo nejvíc jakou má výšku, aby se mi tam vešly barvy s obsahem 240 ml a desinfekce na stojato, což tento kufřík splňuje na milimetr přesně, pokud vyndáte vyjímatelný vnitřek. Ten se dá pak použít jako část, kterou máte zvlášť na menší barvy. Pochopitelně se do tohoto kufříku nevleze veškeré tatérské vybavení. Mám ho jen na barvy, desinfekce a tekuté potřeby.
Klíče jsou uvnitř vyjímatelné části kufříku, nehledejte je v krabici mimo kufřík.
- malý ,skladný,lehký
- Po uložení gel laků (professional) do přihrádek nejde kufřík zavřít.Tyto laky jsem uložila naležato po vyjmutí pěnové vyplně.
Krom toho, že vizuálně je krásnej, až oči přechází, tak se do něj vejde i malá lampa, což pro mě osobně je super.
Ještě tak vymyslet, jak do něj dát vyšší lahvičky s pomocnými tekutinami tak, aby byla jistota, že se nevylijí... ale to už bych asi chtěla moc :-D
Jsem opravdu spokojená, používám ho pro osobní potřebu, mám v něm všechny svoje laky, pilníky a ostatní vybavení na manikůru, pedikůru a gel lak pohromadě. Pro domácí uskladnění a převoz na chalupu nebo do práce značka ideál.
- Pěkný, prostorný a lehký.
- Kufřík je prostorný, dobře řešený, ve spodní části dost místa na lampu, brusku, buničinu i tekutiny
- pro malé slečny ideální velikost, dobrá cena
Kosmetický kufřík je kvalitní, za příznivou cenu, jsem spokojená.
kvalitní kosmetický kufřík, velký prostor uvnitř
Jako nevýhodu tohoto produktu vidím v první přihrádce na laky, kde nevlezou větší lahvičky jak 5 ml. Poté nelze kufřík zavřít.
- Vnitřní uspořádání
Uvnitř je kufr řešen ne příliš efektivně, ale vzhledem k tomu, že jsem nutně ihned potřebovala červený kufr a žádný jiný nebyl k dispozici, tak si ho nechám.
Super kvalita
Zobrazuji 101 - 120 ze 348 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...18 Další »